CAG

Centrum Alternatieve Geneeskunde BV
Voortsweg 204 
7523 CK Enschede
www.alternatievegeneeskunde.nl

Sensi-Therapeute

Nicole van Alen
www.vitae-essentia.nl
[email protected]
0646216474

Welkom!
 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in alternatieve geneeskunde. Ik werk in het Centrum Alternatieve Geneeskunde in Enschede met diverse therapeuten , die ieder hun eigen specialiteiten hebben.

Wie ben ik

Ik zal mij hierbij voorstellen en vertellen welke behandeltechnieken ik toepas.
M’n naam is Nicole van Alen. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Nu de kinderen wat ouder worden krijg ik meer tijd voor de alternatieve geneeskunde.
Van jongs af aan ben ik hierin geïnteresseerd. Intussen heb ik met veel plezier verschillende  opleidingen gevolgd , onder andere Chinese Acupressuurmassage, Touch for Health, Reiki en Aura&Chakrahealing en het bijbehorende diploma mogen ontvangen. Als laatste heb ik de opleiding gevolgd tot Sensi-therapeute. 
 

Wat kan ik voor je betekenen ?

Ik bied een behandeling op maat aan. Na het intake-gesprek ga ik aan de slag en pas m'n behandeling op dat moment aan op jou , zodat het echt  'maatwerk'  wordt en we op die manier het meeste kunnen bereiken wat jouw lichaam en geest op dat moment nodig hebben.
Bij " behandeltechnieken " zal ik uitgebreider uitleggen wat dit betekent.

De behandeling

Onder het kopje  behandeltechnieken leg ik de verschillende behandelvormen uit die ik toepas.
Mochten er nog vragen zijn,of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.
Je kan mij het beste bereiken via de mail of via whatsapp. Je bent van harte welkom in m’n praktijk ‘ Vitae Essentia ’ !