Gastenboek


 

Paulien :     Ik ben vaker door Nicole behandeld. Wat fijn is dat ze heel zuiver is en precies aanvoelt wat er moet gebeuren. Ze gebruikt verschillende technieken, zowel acupressuur als energetisch en nog veel meer. De dingen die ze over mij zegt kloppen altijd. Na de behandeling voel ik mij heerlijk ontspannen en in balans. Ik weet waar ik persoonlijk aan moet werken, krijg soms tips mee. Ook kan Nicole voeding en tekorten uitmeten wat prettig is. Kortom een complete, brede en prettige behandeling.


Kees :      De behandeling door Nicole heeft mij heel goed gedaan. Ik kan het iedereen aanraden vanwege het positieve eindresultaat.


 

Jose :     In een periode met veel spanningsklachten heb je veel verlichting gegeven. Daar waar de reguliere geneeskunde snel medicijnen voorschrijft,waar ik zelf geen voorstander van ben,
heb je mij met je behandelingen weer evenwicht in mijn leven gebracht. Ik ben je erg dankbaar!Martin :    Na één behandeling met o.a. drukpuntmassage heb ik ruim een half jaar geen last gehad van een verkrampt tintelend gevoel in mijn handen. Dit vond ik opmerkelijk. De behandeling heb ik als prettig ervaren door de integere en kundige werkwijze van Nicole.
Mascha :    Nicole is een leuke , vriendelijke vrouw die aandacht voor je heeft, naar je luistert en tijd maakt. Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren.